Keramisch parket

Grove; Geïnspireerd op de robuustheid van eikenhout, deze geeft een zachte structuur. Als resultaat van dit alles ontstaat er een uiterst realistische collectie, ondersteund door sterke en elegante afbeeldingen van jaarringen en houtknopen. Keramische vloeren geïnspireerd op hout zijn een weergave van natuurlijke elementen, met een hoog niveau van realisme, dankzij revolutionaire digitale printtechnieken, comfortabele houtlook met weerstand en keramische duurzaamheid. Geïnspireerd op natuurlijk hout , van meer traditionele tinten tot brede en heldere kleuren die typisch worden vertegenwoordigd door moderne architectuur, Het resultaat zijn buitengewone en realistische collecties, ondersteund door een sterke en elegante grafische weergave met nerven en knopen die typisch zijn voor houtlook.

Kuni's; grote aantrekkingskracht ligt in de buitengewoon warme en betoverende uitstraling van hout vermengd met realistische en natuurlijke kleuren.

Jungle; Sterke kleurvariatie's transformeren ruimtes op een ingewikkelde manier en geven een ongekend realisme. Het verschil dat zichtbaar is in elk stuk, zichtbaar door knopen en aders die zo typerend zijn voor de natuur zelf.

Boreal; Een tegel met houteffect in twee tinten, kies uit ‘Natuurlijk’ een warme, gouden gevarieerde toon of ‘Mix’ die allemaal een meer rustieke uitstraling heeft.

Lignum; Een zeer mooie, uitgebreide collectie. Verkrijgbaar in 6 kleuren!

Beige Groove Margres Piastrella
Brown Groove Margres Piastrella
Grey Groove Margres Piastrella
White Grove Margres Piastrella
Tortora Groove Margres Piastrella
kuni 1 Piastrella
kuni 2 Piastrella
kuni 4 Piastrella
kuni 7 Piastrella
Lignum Taupe Natural Tileworks Piastrella
Lignum White Tileworks Piastrella
Oakwood Grey Tileworks Piastrella
Oakwood Nut Tileworks Piastrella
Lignum Taupe Piastrella tegels
Lignum Taupe Piastrella Tegels
Boreal Mix Piastrella Tegels
Keramisch parket Jungle Beige Piastrella
Keramisch parket Piastrella
Keramisch parket Piastrella